• 📍 Κοζάνης 2, Γιάννουλη | ☎️ 241 059 1338 & 📱 698 6012 338

Γίνετε Μέλος

αίτηση συμμετοχής για απόκτηση κάρτας μέλους

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/customer/www/gyrovolia.gr/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/autoload/vc-shortcode-autoloader.php on line 64

  ΟΝΟΜΑ *
  ΕΠΙΘΕΤΟ *
  ΗΜ.ΓΕΝΝΗΣΗΣ *
  EMAIL
  Date*
  ΚΙΝΗΤΟ *
  ΦΥΛΟ
  ΙΔΙΟΤΗΤΑ *  Όροι Συμμετοχής

  1. Στο πρόγραμμα προνομίων του καταστήματος έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν όλοι οι πελάτες του καταστήματος (στο εξής μέλη ή μέλος.)
  2. Η κάρτα μέλους είναι αυστηρά προσωπική και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί ή να εκχωρηθεί από το Μέλος σε οποιοδήποτε τρίτο άτομο.
  3. Υπεύθυνοι επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων είναι ο Μπζιώτας Θεόδωρος, Γκόλιας Κωνσταντίνος, Παπαχρήστος Αθανάσιος.
  4. Η ενημέρωση των μελών για τις προσφορές θα δίδονται με την συλλογή πόντων στο κατάστημα γίνεται εντός του καταστήματος ή με δημοσίευση σε ηλεκτρονικά μέσα. Το κατάστημα έχει το δικαίωμα να ανακαλέσει ή να διαφοροποιήσει τους όρους και τις συνθήκες του προγράμματος πόντων χωρίς πρότερη ενημέρωση των μελών της.
  5. Η επικύρωση του Μέλους, γίνεται με την παραλαβή της μόνιμης αριθμημένης κάρτας και με την υπογραφή του παρόντος.
  6. Τα μέλη δικαιούνται να εξαργυρώσουν το ΔΩΡΟ τους μόνο εφόσον έχουν συμπληρώσει τους απαραίτητους πόντους.
  7. Καθώς η επεξεργασία των δεδομένων του μέλους είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της σύμβασης, με τη συμπλήρωση και υπογραφή της έγγραφης αίτησης εγγραφής στο Πρόγραμμα Πόντων, ο πελάτης παρέχει αυτοδίκαια την συναίνεσή του σύμφωνα με το Ν. 2472/97 και το κοινοτικό νόμο Ε.Ε. 2016/679 (27/4/2016) για τη χρήση και επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, που αφορούν , αποκλειστικά για τον σκοπό του Προγράμματος πόντων και δεν διαβιβάζει τα προσωπικά δεδομένα σε τρίτους εκτός από τους σκοπούς που περιγράφονται στο άρθρο 9.
  8. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή τα Μέλη έχουν το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά τους δεδομένα και ενημέρωσης ,ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων τους (διαγραφής), καθώς και στην φορητότητα των προσωπικών δεδομένων τους βάσει του άρθρου 16,17 του κοινοτικού Ν. 2016/679 για την προστασία προσωπικών δεδομένων. Το σχετικό αίτημα γίνεται με την αποστολή email από το email που δήλωσε το Μέλος προς το email της επιχείρησης info@gyrovolia.gr.
  9. Τα προσωπικά δεδομένα των μελών διατηρούνται από την επιχείρηση για όσο χρονικό διάστημα το μέλος χρησιμοποιεί την κάρτα μέλους. Εάν το μέλος δεν κάνει συναλλαγές για πάνω από 12 μήνες, τότε τα προσωπικά του δεδομένα διαγράφονται, ενώ στην συνέχεια τα δεδομένα των συναλλαγών του παραμένουν ανώνυμα για στατιστικούς λόγους.
  10. Τα προσωπικά δεδομένα των μελών αποθηκεύονται σε ασφαλή βάση δεδομένων που ελέγχει η επιχείρηση, και ενδεχομένως (αν δεχθείτε να λαμβάνεται sms) να διαβιβαστούν στην εταιρία αποστολής sms που βρίσκεται στην Ελλάδα η οποία εγγυάται την εχεμύθεια και ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων.
  11. Πως μπορείτε να υποβάλλετε καταγγελία/διαμαρτυρία σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων για οποιοδήποτε θέμα αφορά την επεξεργασία των δεδομένων σας μπορείτε απευθύνεστε στον υπεύθυνο επεξεργασίας
  Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλο της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 11523 Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).